Steun Aurora, help nabestaanden en voorkom zelfdodingen

Draag jij ondersteuning van mensen die met suïcidaliteit en zelfdoding kampen ook een warm hart toe?
Sinds de allereerste stappen van Aurora in 2018 financieren we ons kennisnetwerk met eigen middelen en zijn we afhankelijk van subsidies en giften. Help ons met een financiële bijdrage om nóg meer mensen te verbinden in ons kennisnetwerk en projecten te realiseren die daadwerkelijk verschil maken.
Doneer online via Geef.nl

Krijg een geschenk bij een donatie vanaf 100 euro

Steun ons door een financiële bijdrage over te maken: ieder bedrag is welkom! Bij een donatie vanaf 100 euro kun je aangeven of je als dank een geschenk naar keuze wil ontvangen. Onderstaande publicaties dragen we een bijzonder warm hart toe door samenwerking met de auteurs, zij stellen hun werk kosteloos ter beschikking zodat het volledige bedrag ten goede komt aan stichting Aurora:

Donatiegeschenken

Geschenk 1: 24 van de 100.000, gesprekken met overlevers van suïcidale perioden

Om inzicht te verschaffen in de (belevings)wereld van mensen met suïcidale gedachten en gevoelens, heeft de auteur Frank Schaake vierentwintig levensverhalen te boek gesteld van personen die een of meer suïcidale perioden hebben doorgemaakt. De auteur is zelf zowel ervaringsdeskundige als nabestaande. Het boek geeft ook informatie over hoe moeizaam we als samenleving omgaan met suïcidaliteit en hoe dat anders kan.

Of geschenk 2: Eigenlijk zegt u dat u dood wilt?! In gesprek met een suïcidale cliënt

Een boek voor hulpverleners waarin het gesprek met de (mogelijk) suïcidale cliënt centraal staat. Duidelijke stappen hierbij zijn: opvangen van signalen, bespreekbaar maken hiervan en het komen tot een actieplan. Auteurs Paul van Hoek en Frans Brinkman zijn sociaal psychiatrisch verpleegkundige, trainer en docent.

Of geschenk 3: Levenslang? Praten over de gevolgen van zelfdoding

Een kaartspel met teksten/vragen erop als hulpmiddel voor nabestaanden na zelfdoding. De kaartjes sporen mensen aan hun gedachten en gevoelens te delen en te bespreken. Mensen kunnen er in duo’s of in kleine groepen baat bij hebben, met én zonder een (professionele) gespreksleider.

Help mensen aan levensperspectief, doneer rechtstreeks aan:

NL79TRIO0788827642
op naam van Stichting Aurora

Of doneer online via Geef.nl