Alles stroomt (2015)

Auteur(s): Lief Vleugels
Uitgever(s): Ef & Ef Media
Taal: Nederlands
Vers. datum: 16/03/2015
NSTC: 500064895
Alles stroomt gaat over een moeder die de dood van haar dochter probeert te begrijpen en te verwerken. Aan de hand van nagelaten dagboeken en brieven van haar dochter en haar eigen dagboeken reconstrueert de moeder het leven van haar dochter.Een roman over de psychiatrie en hoe psychische problemen iemand de dood in kunnen drijven.
Lief Vleugels (Herentals, 1953) schrijft romans en poezie, was als docent schrijftraining en poezie verbonden aan de Antwerpse SchrijversAcademie, de Schrijversvakschool in Paramaribo, Suriname, en diverse organisaties, zoals scholen, bibliotheken en gevangenissen.
In 1990 verscheen haar succesvolle roman Zullen we dansen prinses, gevolgd door de roman Schelpen en lege dozen, beide bij Wereldbibliotheek, Amsterdam.
Haar poeziebundels Getij (2005), In de adem van Zeus (2007) en Mensen (2008) werden uitgebracht door Uitgeverij P in Leuven. Zij publiceerde verhalen en gedichten in diverse bloemlezingen en literaire tijdschriften als Deux ex Machina en Gierik & NVT.
In september 2013 verscheen haar roman Omdat de dagen liegen bij Uitgeverij Xanten.

Bovenstaande gegevens zijn afkomstig van de website: https://metadata.isbn.nl/841738/alles-stroomt.html
Dit boek is hier verkrijgbaar